Om meg

Jeg heter Erik, og rakk å bli hele 32 år før jeg fikk vite at jeg endelig skulle få bli pappa. Jeg startet umiddelbart å lete på nett etter tips og råd for å forberede meg på den nye rollen. Jeg endte opp med å lese mange mamma- og kvinneguider, men følte at det manglet mye på pappafronten, med noen veldgi få hederlige unntak. Derfor bestemte jeg meg for å sette igang med min egen side, og jeg håper at jeg kan være med å bidra med gode råd og skråblikk neste gang en kommende pappa, eller kommende mamma for den saks skyld, vil lese litt om hvordan det er å være pappa.

Jeg er gift med en nydelig og omsorgsfull jente fra Mexico. Vår lille sønn kom til verden våren 2011, en eksplosiv miks av trøndersk avdempet godlynne og latin-amerikansk temperament. I løpet av kort tid ble verden forandret til noe ukjent og litt skummelt, og jeg fikk en ny rolle i livet mitt. Det blir garantert en del eksperimentering, prøving og feiling, og kulturforskjellene mellom meg og min kjære vil sannsynligvis gi flere spennende varianter av barneoppdragelse. Heldigvis har min kone bodd mange år i Norge, også før hun møtte meg, og jeg har reist mye i hele Latin-Amerika, så begge er godt kjent med hvordan ting fungerer både her og der.

Jeg er sterkt opptatt av personvern, og jeg vil derfor ikke gå for detaljert inn på mitt privatliv, og heller ikke ukritisk publisere navn og bilder av mine kjære med unntak av noen passende tilfeller hvor det måtte egne seg.